Miért ne posztolj a gyerekről!?

Miért ne posztolj a gyerekekről? Van 12 okunk rá! Olvasd el tippjeinket hogy mivel védheted a gyerekek online biztonságát és mit tudsz teni azért hogy ne növeld a gyerekek digitális lábnyomát!

Hintalovon

2020.08.01.

Ovisok tornadresszben, kisfiúk a strandon, alvós, pizsamás, fürdőruhás, kádas képek: ha más kér ilyet tőlünk az felháborító, de sokszor önként simán megosztjuk.. fura, nem?

Jaj már ez túlzás, eltüntetjük a gyerekeket a fotókról? Az utcán is lefotózhatja őt bárki, az miért más? Az életem értelme, pont róla ne posztoljak? Mi baja lehet belőle, ha kedves képeket osztok meg róla? Nagyon figyelek rá, hogy ne legyenek ciki képek, ebből nem lehet gond! Nektek elment az eszetek, kitörlitek a gyerekeket az internetről? Mindenki ezt csinálja, szerintetek ők mind rosszat akarnak?

Ismerős kérdések? Töltsd le ajánlásunkat ! Iratkozz fel 7 napos email-kurzusunkra és legyél te is digitálisan tudatos szülő!

Hallottál már arról, mit jelent a digitális lábnyom?

Mit érez egy gyerek, amikor rájön, hogy nem csak az van róla a neten, amit ő posztolt, hanem az is, amit a szülei megosztottak róla születése óta?

Tudtad? Minél több poszt van egy gyerekről a neten, annál nagyobb a kockázata, hogy ezek miatt később csúfolják, megszégyenítik, bullying áldozata lesz.

Gondold át: Magadról kitennéd ugyanazt a képet, amit róla?

A gyerek online biztonsága a szülei felelőssége. A digitális szülőség tanulható, segítünk!

Töltsd le ajánlásunkat, vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Legyetek online is biztonságban!

Tudj meg többet, iratkozz fel hírlevelünkre!

További tippek, ötletek, kézikönyv – töltsd le most!

[woo_product_slider id=”4796″]

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Olyan buta vagyok Anya!

Mit teszel, ha a gyereked saját magát szidja? Hogyan erősítheted gyereked önbizalmát? Olvasd el tippjeinket!

3 + 1 tipp felelős felnőtteknek - Mit csinálj, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben?

Mire figyeljünk, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben? – 3 +1 tipp felelős felnőtteknek

Ha kíváncsi vagy, hogy felelős felnőttként mit tehetsz, ha egy gyermekközösségben megjelenik a fejtetvesség, akkor töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Cikkajánló

×
×

Cart