A gyermekek és a nők helyzete összefügg – PODCAST

Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja; az Alapítvány vezetője, Gyurkó Szilvia beszél a gyermekek és a nők helyzetéről karantén idején.
A gyerekek és a nők helyzete 2020-ban is összefügg.

Hintalovon

2020.04.16.

Ugyan sajnos az újfajta koronavírus-járvány miatt a GLAMOUR Women of the Year gálát el kellett halasztanunk, de az már korábban publikussá vált, hogy Az év hősnője díjat 2020-ban a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kapja majd. A gyermekek és nők helyzetéről szóló beszélgetés podcastje a cikkben található!

Az alapítvány alapítóját, Dr. Gyurkó Szilviát a karantén alatt nem csupán a mindennapi munkájukról faggattuk, de arra is kitértünk, hogy mi a helyzet a gyermekek és nők helyzetével a bezártság időszakában, és sajnos nem túl pozitív, amit tőle tudtunk meg.

Forrás és podcast! 

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

20 mondat, ahelyett hogy NE SÍRJ! – Plakát

Adunk néhány tippet arra, mit tudsz mondani ahelyett, hogy ne sírj! Töltsd le plakátunkat!

Grooming – előzd meg, vedd észre, támogasd jól a gyereked!

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a grooming és hogyan veheted észre, ha gyereked becserkészés áldozata lett, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le az erről szóló kiadványunkat!

Szexting – Mit gondolj át mielőtt belemész ebbe a játékba?

Ha kíváncsi vagy mit is jelent a szexting és mit érdemes átgondolnod mielőtt belemész ebbe a játékba, akkor  töltsd le az erről szóló plakátunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart