A gyerekek leggyakoribb keresőszava: “pornó”

A 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresőszava a pornó; a mindennapokban erről a témáról nem igazán esik szó, miközben a gyerekek hallják ezeket a szavakat, és természetükből adódóan kíváncsiak is
gyerekek keresőszavaa pornó

Hintalovon

2019.05.21.

A 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresése már a pornóra vonatkozik

Szexedukációról beszéltek szakemberek az ATV Start plusz műsorában.

A magyar gyerekek átlagosan 11 évesen látnak pornót, ami adat a lányokra is vonatkozik. Egy európai kutatás emellett azt is megmutatta, hogy a 7-10 éves gyerekek harmadik leggyakoribb keresőszava a pornó – ez derült ki abból a beszélgetésből, melyben Kárász Róbert és Bombera Krisztina a Yelon-chat programvezetőjét és ügyeletvezetőjét kérdezték.

Fodor Bernadett programvezető szerint a háttérben többek között az állhat, hogy a mindennapokban erről a témáról nem igazán esik szó, miközben a gyerekek hallják ezeket a szavakat, és természetükből adódóan kíváncsiak is. További részletek a videóban.

http://www.atv.hu/belfold/20190520-a-7-10-eves-gyerekek-harmadik-leggyakoribb-keresese-mar-a-pornora-vonatkozik

forrás: atv.hu

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Teljesen rendben van, ha- plakát

Teljesen rendben van – Plakát

Milyen az a hely, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat? Szerintünk olyan, ahol lehet hibázni, kérdezni, fáradtnak lenni, segítséget kérni  Ha kíváncsi vagy plakátunkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le még ma!

MInden gyereknek joga van a suliban

Minden gyereknek joga van a suliban …

Mit jelentenek a gyerekjogok az iskolában? Lehet-e enni a tanórán? Ki mehet-e a gyerek pisilni óra közben? Ha kíváncsi vagy összefoglalónkra, válassz az alábbi adományösszegek közül, és töltsd le kiadványunkat!

3 + 1 tipp felelős felnőtteknek - Mit csinálj, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben?

Mire figyeljünk, ha megjelenik a fejtetvesség egy gyerekközösségben? – 3 +1 tipp felelős felnőtteknek

Ha kíváncsi vagy, hogy felelős felnőttként mit tehetsz, ha egy gyermekközösségben megjelenik a fejtetvesség, akkor töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart