Gyermekjogi 1×1 politikusoknak: szakmai anyag

A Hintalovon Alapítvány ajánlásai: tudd meg, hogy hogyan valósuhatna meg, és hogyan festene a gyerekrészvétel a politikában a gyerekek jogainak tiszteletben tartásával.

Hintalovon

2018.04.13.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szakmai anyaga felhívja a figyelmet arra, hogy a politikai kampányokban és a politikusok által szervezett rendezvényeken milyen típusú gyermekrészvétel sérti a gyermekjogokat, és ajánlásokat fogalmaz meg a valódi gyermekrészvétel érdekében.

Politikai 1×1, ami világosan kimondja, hogy milyen gyerekjogokkal megy szembe az a politikus, aki felhasználja a gyerekeket politikai célú kampányában.

Téged is zavar, hogy a gyerekeddel pózol egy politikus a saját érdekeit szem előtt tartva? Vagy más sem látsz egy kampány során, mint hogy óvodákba és iskolákba látogatnak a közélet szereplői? Nézd meg ezt a videót és ha egyet értesz vele, te is szólalj fel ellene, mivel abban mindenki egyetérthet, hogy a gyerekek nem biodíszletek.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

mi értelme az online kérdőíveknek

Van értelme kitöltenem? Kérdőíves konzultációkról gyerekeknek

Mire jó egy online kérdőív? Tényleg számít, mit gondolnak a gyerekek? Honnan tudhatjuk, hogy nem élnek vissza vele?

Vedd észre mások értékeit!- Plakát

Vedd észre mások értékeit – Plakát

Mi a közös a sarkantyús teknősben, a dongóban és az afrikai elefántban? Hogy nind rendelkeznek értékes tulajdonságokkal. Ha kíváncsi vagy állati jó, beszélgetésindító plakátjainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Válás gyerekszemmel - Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Válás gyerekszemmel – Mire figyeljenek a felnőttek egy váláskor?

Ha kíváncsi vagy, hogy mire érdemes felelős felnőttként figyelned egy váláskor, akkor válassz az alábbi  adományösszegek közül és töltsd le erről szóló kiadványunkat!

Cikkajánló

×
×

Cart