Gyermekjogi 1×1 politikusoknak: szakmai anyag

A Hintalovon Alapítvány ajánlásai: tudd meg, hogy hogyan valósuhatna meg, és hogyan festene a gyerekrészvétel a politikában a gyerekek jogainak tiszteletben tartásával.

Hintalovon

2018.04.13.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szakmai anyaga felhívja a figyelmet arra, hogy a politikai kampányokban és a politikusok által szervezett rendezvényeken milyen típusú gyermekrészvétel sérti a gyermekjogokat, és ajánlásokat fogalmaz meg a valódi gyermekrészvétel érdekében.

Politikai 1×1, ami világosan kimondja, hogy milyen gyerekjogokkal megy szembe az a politikus, aki felhasználja a gyerekeket politikai célú kampányában.

Téged is zavar, hogy a gyerekeddel pózol egy politikus a saját érdekeit szem előtt tartva? Vagy más sem látsz egy kampány során, mint hogy óvodákba és iskolákba látogatnak a közélet szereplői? Nézd meg ezt a videót és ha egyet értesz vele, te is szólalj fel ellene, mivel abban mindenki egyetérthet, hogy a gyerekek nem biodíszletek.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Szempontrendszer

Szempontrendszer – a véleményükért kiálló gyerekek támogatásához

Virrasztást, sztrájkot, petíciót vagy más akciót szerveznek a suliban? Miket fontos átgondolni előtte?  Ha kíváncsi válaszainkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat!

Biztonságos, egyszerűen hozzáférhető és könnyen használható – mi az? Az óvszer

Miért a biztonságos szex a jó szex? Válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le kiadványunkat, mely jó kiindulási alap lehet a biztonságos szexről szóló beszélgetéseknek.

Iskolaváltás szabályai

Elköltöztök? Bántják a gyereked az iskolában? Ha kíváncsi vagy az iskolaváltással kapcsolatos legfontosabb információkra, válassz az alábbi adományösszegek közül és töltsd le még ma kiadványunk!

Cikkajánló

×
×

Cart