1%

Támogass minket az adód 1 százalékával!

Minden felnőttnek van. A gyerekeknek kevesebb jár. Pedig nem fogy el, ha a másiknak is adsz belőle. Ezek a jogok. Azért dolgozunk, hogy jobb legyen gyereknek lenni Magyarországon. Az adód 1 százalékával támogatni tudsz ebben!

Sok mindent csináltunk az elmúlt évben

Büszkék vagyunk rá, hogy

HINTALOVON GYERMEKJOGI ALAPÍTVÁNY ADÓSZÁMA: 18752836-2-41

Annyi dolgunk van még. Segítesz?

Hogyan tudod felajánlani magánszemélyként az 1%-ot?

Van-e ÜGYFÉLKAPU regisztrációd?

  • Ha van ügyfélkapu hozzáférésed , akkor itt könnyen meg tudod adni online, hogy kinek szánod, lépj be és másold be az adószámunkat: 18752836-2-41
  • ha nincs ügyfélkapud, akkor feladhatod a bevallással együtt EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 21EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Ha a munkahelyed tölti ki az adóbevallásod, akkor pedig zárt borítékban leadva neki is tudsz erről rendelkezni. A 21EGYSZA nyomtatvány kell ebben az esetben is kitöltened. Figyelj, hogy a leragasztás helyén keresztben aláírd a borítékot, mert különben érvénytelen lesz a felajánlásod.
Ne felejtsd el, a határidő május 20.

Hogyan tudod cégként felajánlani az adó 1%-ot?

A céges adóbevallásban kell rendelkezned, hogy az adód 1%-ot nekünk szeretnéd adni,
ha ezen felül szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor arról is tudunk neked igazolást adni, mivel alapítványunk közhasznú szervezet, így minden nemű (anyagi, tárgyi) támogatásról adóigazolást állítunk ki, ennek birtokában az adományod összegét az adóalapból. Az adóigazolás kiállításához szükséges adatokat (név, cím, adószám) e-mailben is megírhatod nekünk

Magyarországon rengeteg hiteles civil szervezet működik, akiknek szükségük van a támogatásodra. Adód 1%-nak felajánlásával gyorsan, könnyen támogatsz egy számodra fontos célt!

Élj ezzel a jogoddal, és ajánld fel 2022-ban is adód 1%-át!

Ha a gyerekjog szerinted is világnézet, akkor válassz minket!

Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány adószáma: 18752836-2-41